De Beste Groene Thee Capsules

Groene thee capsules is een product gemaakt van de Camellia sinensis plant.

green-tea-plant

Het kan worden bereid als een drank, die enkele gezondheidseffecten kan hebben. Of “extract” wat wordt gemaakt van de bladeren die je kunt gebruiken als medicijn.

Groene thee wordt gebruikt om de mentale alertheid en het denkend vermogen te verbeteren.

Het wordt ook gebruikt voor gewichtsverlies, maagklachten, braken, diarree, hoofdpijn, botverlies (osteoporose) en tumoren te behandelen.

Sommige mensen gebruiken groene thee om verschillende kankers to voorkomen, waaronder borstkanker, prostaatkanker, darmkanker, maagkanker, longkanker, vaste tumor kankers en huidkanker die verwant zijn aan blootstelling van het zonlicht. Sommige vrouwen gebruiken groene thee tegen het humaan papilloma virus (HPV), die genitale wratten kunnen veroorzaken. De groei van abnormale cellen in de baarmoederhals (cervicale dysplasie), en cervicale kanker te bestrijden.

Groene thee wordt ook gebruikt voor de ziekte van Crohn, ziekte van Parkinson, ziekten van het hart en bloedvaten, diabetes, lage bloeddruk, chronisch vermoeidheidssyndroom (CFS), tandproblemen (cariës), nierstenen en huidbeschadiging.

In plaats van het drinken van groene thee, gebruiken sommige mensen de theezakjes op hun huid om zonnebrand te verzachten en voor het voorkomen van huidkanker als gevolg van blootstelling aan de zon. Groene thee zakjes worden ook gebruikt om wallen onder de ogen te verminderen, als een kompres voor vermoeide ogen of hoofdpijn.

Hoe werkt groene thee?

Het bruikbare deel van de groene thee plant is de bladknop, blad en stengel. Groene thee is niet gefermenteerd en wordt geproduceerd door het stomen van verse bladeren bij hoge temperaturen. Daarbij is het in staat om belangrijke moleculen genaamd polyfenolen, die verantwoordelijk zijn voor de vele voordelen van groene thee.

Polyfenolen kunnen ontstekingen en zwellingen voorkomen, beschermt het kraakbeen tussen de botten, en het verminderd de degeneratie.

Groene thee bevat 2% tot 4% cafeïne, die denken en alertheid beïnvloedt, dit verhoogt de urineproductie, en kan de functie van de hersenen bij Parkinson verbeteren. Cafeïne stimuleert het zenuwstelsel, het hart en de spieren door de introductie van bepaalde stoffen in de hersenen genaamd “neurotransmitters.”

Antioxidanten en andere stoffen in groene thee zou kunnen helpen het hart en de bloedvaten te beschermen.

 Dosering

Per dag kan je 1 tot wel 10 tassen groene thee drinken. Hoewel men in de Aziatische landen ongeveer 3 tassen per dag consumeert. Dit is goed voor ongeveer 240 – 320mg actieve ingredienten zoals polyphenols. In deze groene thee capsules zit 350 mg.

Volgend artikel: Myprotein Pulse V4 ervaring

Meer artikkelen over supplementen.

Plaats een reactie


3 − twee =