Sport u Slank met een Fitness Touw!

Wil je een fitness touw kopen?

Je zult je wel afvragen waarvoor je dat moet gebruiken of waarom je één zou moeten aanschaffen.

Het kan best dat je nog nooit een springtouw gebruikt hebt of misschien wel tijdens het gymmen op school toen je nog een kind was. Wat doe je dan allemaal met het springtouw? Het antwoord op die vraag is vrij simpel: springen! Het fitness springtouw is vandaag de dag heel erg populair omdat het vooral over de hele wereld wordt gebruikt om op een gezonde manier af te vallen. Diverse fitness instructeurs geven aan dat een fitness touw gebruikt kan worden om de ideale workout te doen. Het is de manier om fit en gezond te blijven.

springtouw voor fitness

Je hebt diverse soorten fitness touwen van verschillende materialen en verschillende lengtes. Het fitness touw kun je heel simpel gebruiken. Het touw en heeft aan elk uiteinde een handvat. Je neemt 1 handvat en plaatst het in elk van je handpalmen. Hierna moet je je beide armen tegelijkertijd en in de zelfde richting (omhoog) zwaaien. Als het springtouw de lucht in is en naar beneden komt, is het de bedoeling dat jij over het touw heen moet springen. De uitdaging hierbij is dat je het springtouw niet met je voeten mag raken of vertrappen.

Misschien ziet het fitness touw er vrij eenvoudig uit, maar vergis je je niet. Je kunt diverse oefeningen doen met een springtouw. Je kunt kiezen om naar voren te springen met je fitness touw, maar je kunt ook kiezen om naar achteren te springen of maar met één been tegelijk. Een ander springtouw oefening is bijvoorbeeld springen met of zonder tussen hopjes. Bij het springen, kun je ook iedere keer zelf het tempo bepalen en voor hoelang je wilt springen. Als je springt, kun je zelf tellen hoeveel keren je springt of je kunt voor een bepaald tijd springen. Een uitdaging: kan jij meer dan 50 keer springen zonder te stoppen?

Het ideale Springtouw voor Fitness: De Adidas Speed Rope

adidas fitness touw
Adidas fitness touw

Als je de naam Adidas hoort, dan weet je  dat je te maken hebt met een geweldig merk. Adidas produceert diverse artikelen voor sporters, maar is ook enorm bekend voor zijn sport accessoires zoals sportkleding en mode. Sinds de eind jaren 90 is dit merk duidelijk uitgegroeid tot één van de grootste sport merken ter wereld en worden er steeds nieuwere en geïmproviseerde producten aangeboden.

Het Adidas fitness springtouw is ongeloofelijk licht, slechts 337 gram. Dit fitness springtouw is niet alleen lekker licht, maar ziet er ook heel erg mooi uit. Het springtouw is individueel verstelbaar en is van een uitstekend kwaliteit voor langdurig gebruik. De maximale lengte van de Speed Rope is maar liefst 2,75 meter. De handvaten zijn van een speciaal materiaal gemaakt en heeft een soft grip effect. De handvaten zijn opgebouwd uit diverse lagen comfortabele schuimstof wat voor uitermate comfort zorgt.

Dit fitness springtouw is dus kortom gezegd het beste springtouw om gewicht te verliezen. Het heeft een ideale lengte dat versteld kan worden en kan dus door mensen van verschillende leeftijden en lichaams lengte gebruikt worden. Kinderen kunnen de Adidas Speed Rope ook in een groepje gebruiken waarbij er aan elk uiteinde van de fitness springtouw een kind staat.

Een ander kind staat in het midden terwijl de twee andere kinderen het springtouw draaien. Het is dus ook een geweldige manier om je kinderen op een veilige en gezonde manier te doen laten sporten. Je kunt de Adidas Speed Rope ook overal gebruiken: in de huiskamer, in de fitnesszaal, op straat etc. Als je klaar bent met oefenen kun je het touw ook gemakkelijk opvouwen en opbergen of weg zetten. De afmeting van dit springtouw inclusief de verpakking is 20,6 x 13,4 x 5,2 cm (lxbxh).

Klik hier voor meer informatie over het springtouw

Hier volgen enkele voordelen van de Adidas Speed Rope:

Voordelen

 • Voor een total body workout
 • Kan gebruikt worden om af te vallen
 • Gemakkelijk om op te bergen
 • Goede kwaliteit
 • Stevig rubberen materiaal
 • Geschikt voor intensief gebruik
 • Heeft een ruime lengte van 2,75 meter
 • Stevige handvaten met een soft grip effect
 • Ook geschikt voor kinderen
 • Verstelbaar naar de gewenste lengte
 • In vergelijking met andere spring touwen heeft het een licht gewicht van 337 gram.

Nadelen

 • Voor mensen met overgewicht is een springtouw minder geschikt en kan het gebruik van de fitness touw door een aanslag op de gewrichten zorgen voor blessures.
[/wpsm_cons][/wpsm_column]

Conclusie

Als je naar iets opzoek bent waarmee je de kinderen op een gezonde manier bezig wilt houden of ze wilt laten fitnessen dan kun je de Adidas Speed Rope aanschaffen. Je kunt het fitness touw ook voor jezelf aanschaffen om elke dag een beetje touwtje te springen. Daarmee kun je aardig wat afvallen. De Adidas Speed Rope is ook van uitstekende kwaliteit waardoor je er ook langdurig gebruik van kunt maken. Het fitness springtouw heeft ook een perfect gewicht, waardoor het springtouw niet zal gaan krullen. Als een springtouw te licht is in gewicht, zoals een plastic fitness touw dan zal zo een springtouw op den duur gaan krullen, wat wel erg irritant kan zijn.

Geen gekrulde fitness touwen meer met de Adidas Speed Rope. Een fitness touw dat trouwens ook uitermate geschikt is voor intensief gebruik.
Waarom zou u nog moeten wachten om deze geweldige fitness springtouw aan te schaffen? Koop deze fitness touw vandaag nog voor een te gekke prijs en geniet van de vele geweldige voordelen dat het met zich meebrengt. Je kunt de Adidas Speed Rope online bestellen en tot aan huis laten leveren voor uw gemak. Bekijk vandaag nog online de opties om de Adidas Speed Rope te bestellen en geniet van dit geweldig product.

Volgend artikel: Wat is cardio training?

Meer artikkelen over afslanken.

Plaats een reactie


vier − = 0