Myprotein.com BCAA berry blast review

BCAA’s zijn branched chain amino acids of kortweg aminozuren. Deze zijn Leucine, isoleucine en valine. Zij worden beschouwd als essentiële aminozuren in ons dieet, wanneer we deze niet krijgen via onze voeding zullen we niet overleven.

Aminozuren zorgen ervoor dat je spiermassa behoud. De aminozuren gaan niet naar de maag voor vertering maar gaan direct naar het spierweefsel. Zo hebben ze de eigenschap om spiermassa te bouwen en het afbreken van de spieren tijdens de training te verhinderen.

Eigenschappen: myprotein.com bcaa berry blast rteview

• Onderhoud de spiermassa
• Spiermassa opbouwen
• Essentieel voor het groeien van het lichaam

Dagelijkse hoeveelheid

Er wordt aanbevolen om 2 tot 4 keer per dag 5 gram te nemen. 2 volle maatscheppen is 5 gram.

Smaak

Als smaak heb ik gekozen voor berry blast. Deze smaak vind ik zeer goed, ik kan het best vergelijken met siroop. Het is ook een aangename kleur. BCAA is te verkrijgen in verschillende smaken:

• Berry blast
• Tropical
• Zonder smaakstof (niet zo’n positieve reacties voor deze smaak)

Mixen bcaa berry blast myprotein.com

Mixen gaat zeer gemakkelijk. Je doet je 2 maatscheppen in je beker of fles en je schud een paar keer. Er is een beetje bezinksel, wanneer je je laatste slok neemt schud je nog eens met de beker zo neem je het beetje bezinksel mee.

Effect

Ik was de laatste tijd snel vermoeid toen ik een fysieke inspanning deed. Ik ben dan naar de dokter gegaan voor mijn bloed te laten analyseren. Het bleek dat ik teveel trainde, hij zei dat ik mijn spierweefsel terug afbrak en dus niet correct meer trainde. Hij adviseerde om met BCAA’s (aminozuren) te starten. Dat heb ik dan ook gedaan en ik voel me sindsdien beter.

Besluit IMG_20131212_161246

BCAA van myprotein.com is zeker aan te raden.
Je kan ze verkrijgen in een zak van 250gram of 500gram.

 

Volgend artikel: Myprotein spectrum 12 ervaring

Meer artikelen over supplementen.

Plaats een reactie


9 + vijf =